N O V O U N A J A V I

NOVI CIKLUS VEBINARA

OD JANUARA 2018.

Вебинари „Уторком у 19“ – позив за предаваче у 2018.


За све заинтересоване који желе да пријаве своју тему за излагање на вебинарима у оквиру циклуса „Уторком у 19“ обавештење да је у припреми нови циклус вебинара од јануара 2018. и да је отворена могућност за пријаву теме.

Потребно је послати кратак резиме излагања и предлог наслова теме уз кратку биографију аутора.

Пријаве послати на имејл: azo-seminar@live.com

Od marta 2015. godine pokrenuta je serija vebinara pod nazivom „Utorkom u 19h“ sa idejom da se u 90 minuta predstavi određena tema od interesa za obrazovanje, kulturu i nauku, kao i kvalitetni, vredni, ambiciozni i motivisani predavači koji zaslužuju medijsku pažnju.
U našem obrazovnom sistemu pre svega, kao i u kulturi u nauci ima izuzetnih pojedinaca koji svojim nesebičnim radom i svakodnevnim angažovanjem vaspitavaju i daju primer kako se može graditi dobro za budućnost. To su kreatori sveta u kome živimo! Sa druge strane ima obrazovnih tema koje bi trebalo češće da se nađu u fokusu šireg auditorijuma.
U želji da spojimo dobre teme, predavače i mogućnosti koje nam pruža nova tehnologija realizovali smo 13 uspešnih vebinara za školsku 2014-15. godinu i 20 uspešnih vebinara za školsku 2015-16. godinu. Oni su ostali zabeleženi za ponovna gledanja i prenošenje znanja, ideja, koncepata i motivaciju da se svet može menjati tako da bude mesto za život po meri čoveka.

* * * * *

Nakon odgledanog kursa, na Vaš zahtev šaljemo administrativnu potvrdu o neformalnom stručnom usavršavanju koja glasi na 3 radna sata. Potvrda se izdaje kao dokaz o stručnom usavršavanju koje je zaposleni/a u obrazovanju preduzeo/la u skladu sa ličnim planom profesionalnog razvoja. Cena potvrde je 200 dinara.

Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju.

Kontakt telefon: 064/021-021-2
e-mail: azo-seminar@live.com

 

Vebinari za ODLOŽENO gledanje

 

Kursevi su postavljeni na našem veb sajtu: http://www.azomjns.com/moodle

preko linka: VEBINARI na odloženo gledanje

U ponudi su snimljeni vebinari: